NOGOMETNI TURNIR U BOLU

Ovu subotu se održao nogometni turnir u Bolu na Poljani. Igrali smo protiv prijatelja nogometaša iz Postira, Selca i Pučišća (NK Postira i NK Brazzia). Vodili su nas treneri Boško Botica, Stanko Mikulić i Frane Kurte.

Prvu utakmicu su igrali nogometaši iz vrtića i učenici prvog razreda. Oni su pucali kaznene udarce jer je rezultat utakmice bio neriješen. Pobijedili su na kraju i osvojili trofej.

Drugu utakmicu su igrali mlađi nogometaši (učenici od 2. do 4. razreda) . Bile su dvije ekipe u finalu, Bol 1 i Bol 2. Nakon kaznenih udaraca, Bol 2 je pobijedio jer su bili spretniji od Bola 1. Bol 2 je pobijedio i tako osvojio prvo mjesto i trofej. Bol 1 je osvojio drugo mjesto.

Nakon utakmice mlađih nogometaša, na red su došli stariji nogometaši, učenici od 5. do 8.razreda. Igrali su tri utakmice. Prva utakmica je završila izjednačeno, a drugu i treću su nažalost izgubili.

Rezultati cijelog turnira su sljedeći:

Vrtić i prvi razred

Bol: Brazzia/Postira Sardi 0:0( p4:3)

2. do 4. razred

Poredak:

1. Bol 2

2. Bol 1

3. Nerežišća/Gornji Humac

4. Postira

5. Milna/Pučišća

5. do 8. razred

Bol: Postira 0:0

Selca: Gornji Humac 0:1

Bol: Selca 0:2

Gornji Humac: Postira 0:1

Bol: Gornji Humac 0:1

Selca: Postira 0:1

Poredak:

1. Postira

2. Gornji Humac

3. Selca

4. Bol

Sve utakmice su odlično prošle. Svi su igrali pošteno i sportski se ponašali.  Upoznali smo se s novi prijateljima. Vrijeme je bilo oblačno, ali na kraju je izašlo sunce za još bolji završetak turnira. Vrijedne mame nogometaša pripremile su voće, kolače i vodu pa smo se i lijepo počastili.

Piše: Branimir Baković

Foto: Škola nogometa Bol

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.