RODITELJI I DJECA U AKCIJI

U četvrtak, 1.lipnja s početkom u 18:30 sati naše pedagoginje Ana Bodlović i Jelena Grozdanić te učiteljice razredne nastave Marina Soljačić, Branka Šesnić, Vedrana Grbavac i Anđela Buvinić uspješno su održale još jednu radionicu za roditelje i djecu. I ova radionica pripada projektu “Moj tata i ja” u kojem surađuju Osnovna škola Bol i Ambidekster klub.

Ovoj radionici odazvalo se opet mnogo roditelja i učenika od 1.-4. razreda, a kroz dvije zajedničke aktivnosti roditelji i djeca su ponovno proveli kvalitetno vrijeme zajedno što je i sam cilj radionice i projekta. Prva aktivnost bila je napraviti lavu u boci koristeći vodu, ulje, jestivu boju i šumeću tabletu. Djeci se posebno svidjela ova aktivnost. Drugi zadatak bio je izraditi zmaja od papira. To je posebno zaokupiralo i roditelje i djecu koji su se potrudili i napravili prave zmajeve od papira, a djeca su ih ukrasila po želji i puštala ispred školske zgrade.

Kao sudionica obje radionice mogu samo potvrditi kako su me aktivnosti dodatno zbližile s djetetom, zabavili smo se i kvalitetno proveli vrijeme zajedno.

Kako je izgledala posljednja radionica pogledajte u video zapisu klikom na gumb ispod.

Piše: Karla Marinković

Foto: Vedrana Grbavac, Anđela Buvinić, Ana Bodlović

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.